14, 15 og 16 august inviteres det til vannskiskole ved Slåstad Vannskiklubb på Siap.

Skolen er tilrettelagt for de yngste (2008 - ) som enten deltok på fjorårets rekruttskole eller har hatt noen turer og er trygg på å komme seg opp på 2 ski.

Mål - slalom: øve på grønn bane og delfincupregler. Prøve trick.

Det åpnes for maks 8 elever. Skolen gjennomføres ved hjelp av båtfører, instruktør og bryggehjelp. Påmelding skjer etter "første til mølla» og påmelding er bindene. Påmeldte som ikke møter forplikter seg til å betale om det ikke er andre som kan ta plassen.
Pris kr 600,- pr deltager. (betales ved oppmøte, kort eller Vipps)
Det vil bli servert mat og drikke.

Tid og sted:
14-16 august. Kl 09 - 14 alle dager.
Møt opp på brygga ved klubbhuset.

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Skriv: deltagers navn, fødselsdato/år og foresattes kontaktinfo. Noter også om har deltatt på vannskiskole tidligere eller erfaring.
Etter mottatt påmelding bekreftes plassen. Ytterligere informasjon vil bli publisert i facebook-gruppa "SVSK Barn og unge - Vannski for alle". Be om egen e-post om ikke dere er på facebook.

Vi forbeholder oss retten til endringer og å avlyse ved for få påmeldte. Mer info ring Helene 95 77 25 07

Ved fulltegnet kurs henviser vi til andre drop-in aktiviteter i sommersesongen - Mer info om disse dagene vil komme her: http://www.slastadvsk.com/arrangement.html

--- VANNSKIGLEDE FOR ALLE ---

Facebook Fans