Styret har bestått av:

Leder: Åge Vangen
Kasserer: Ole Vangen
Sekretær: Ragni Haare
Styremedl: Trygve Rustad
May Johnsrud

Møter 


Styret har hatt 10 ordinære styremøter, i tillegg har vi hatt utvidet styremøte med leder i idrettens kontaktutvalg og et med Michael Kjellander og Hans–Erik Utne.

14.februar hadde vi møte på Gjerstad for løpere og foresatte hvor Michael Kjellander presenterte sin rolle i forbundet. Han fortalte også hva han kan bidra med i forhold til den enkelte toppløper og for klubben?
15. mars var N.V.F.s ledermøte lagt til Solbakken. Det nye vannskianlegget ble presentert med bilder av modul og en orientering om framdriften. Etter presentasjonen ble det omvisning ute i anleggsområdet.
I november hadde vi semesteravslutning hjemme hos Ragni

Aktiviteter

Vi kom tidlig i gang med sesongen. Dugnadsånden var god og hopp og baner kom på plass tidlig, værgudene var også gode samarbeidspartnere. Båten gikk som ei klokke hele sommeren, bortsett fra noen få timer.
Allerede før skolen sluttet var Michael her med treningsopplegg.
Den første uka etter skoleslutt hadde vi treneren Magnus Johansson her. Han hadde trening både på formiddag og ettermiddag, slik at alle løpere kunne dra nytte av han. Dette kurset var for de som hadde vært med en stund.
 Seinere på sommeren hadde Torstein Bale to kurs dager. Torstein er en god utøver og en god formidler. Vi håper at han vil øse av sin kunnskap også i fremtiden
I august hadde Ane-Thea nybegynner kurs. Alders spredningen på kurset var stor og både resultatene og miljøet var storveis. Sin unge alder til tross har Ane-Thea bred treningserfaring.
Hele sommeren myldret det av store og små som fikk gode opplevelser på 
vannski.
En god del av våre løpere deltok på konkurranser i inn og utland.  Slåstad vannskiklubb fikk Norges regjerende rekordholder i hopp. TORSTEIN BALE hoppet 59,5 m under et stevne i Danmark og hakk i hel fulgte ØYSTEIN BARHAUGHØGDA.

Jens-Martin Jonsrud er en meget god løper i alle tre grenene, men han ble skadet tidlig i sesongen, og kunne derfor ikke delta på noen konkurranser denne sommeren. Henrik Vangen var S.V.S.K`s beste løper under NM Han fikk gull i alle tre grener og gull som beste utøver sammenlagt.  S.V.S.K  hadde også løpere på alle NC stevnene. Under nordisk mesterskap, fikk Torstein Bale gull i hopp. Torstein Bale deltok også i VM i Clearmonth i Florida.
Asker og Bærum vannskiklubb organiserte sammen med oss en uformell konkurranse på Dølisjøen.
Torstein Bale har vært klubben trener denne sesongen.

Økonomi


S.V.S.K. har deltatt i organiseringen av to dansegallaer.
 

ANLEGGSRAPPORT

Anleggsrapporten kunne denne gangen ha vært på 10 sider alene. Etter forrige årsmøte, har vi startet utbyggingen av vårt nye vannskianlegg.  Etter snart 20 års planlegging kunne vi endelig sette spaden i jorda.
 Glommen avskoget området. Vannskiklubben hadde dugnad på å rydde området for kratt og kjøre dette bort.
Rolf Døli startet gravingen etter at området var ryddet. Hele dette året har han hatt folk og maskiner i arbeid. På det meste var det 14 maskiner i full drift.
Ca.15000m3 fjell er sprengt og brukt som fyllmasse rundt om i anlegget.(f.eks til veibygging og plastring av kantene i kanalen). Plasseringen av kanalen ligger slik til at vannet renner inn fra flere kanter.  Noe av dette vannet har innslag av kloakk fra nærliggende bebyggelse.  Mange vannprøver er tatt og analysert, slik at vi fikk en oversikt over hvor og hvordan vi skulle løse dette kloakk  problemet
14.juli hadde vi befaring av geolog, som anbefalte og steinlegge bunnen av kanalene, siden grunnmassene bestod av silt med en egenvekt, som var for liten til å holde seg stabil.
Etter flere møter ble det besluttet å bruke Ø.M.Fjeld til å utføre forskaling og støping av grunnmuren til båthuset.
Etter flere diskusjoner ble det enighet om å utsette/droppe det planlagte bygget i forbindelse med badeanlegget, siden det ikke gis offentlig midler til utendørs stupe og startblokker for svømming.
Toalettene som skulle vært i dette bygget ble flyttet som tilbygg til båthuset. Oddbjørn Tomter ordnet de nye tegningene.
24.november hadde vi befaring fra fylket v/Jens Tvetteberg og Ove Halvorsen.
Jernbaneverket har sponset klubben med jernbaneskinner, som skal brukes til moringer på bunnen av kanalen til å feste bøyene i. Dette ble hentet på Granli.  Vebjørn Karterud ordnet transport. I romjula ble også hoppet kjørt fra vårt gamle anlegg. Samme gedigne transportmiddel ble brukt. Politiet eskorterte, da hoppet er 4,5 m bredt.
Det har vært mange befaringer i anlegget sammen med Michael Kjellander, som med sin store kompetanse har vært med å kvalitetssikre det arbeidet som er utført.   


Skarnes 030304

Åge Vangen

Facebook Fans