Velkommen til de NYE websidene for Slåstad Vannskiklubb!

Grunnen til oppgradering er at vi kjører nå et mye bedre system for spam/søppel/reklame, samt vedlikehold .

Alle nyheter fra det forrige systemet er overført. INGEN av brukerene er overført, det vil heller ikke være mulig for hvem som helst å registrere seg på de nye websidene. Dette er pga vi skal integrere de nye websidene isammen med kjøresystemet vi bruker på vannskianlegget slik at alle bare har ett brukernavn/passord å forholde seg til. Det vil heller ikke bli noen shoutbox/forum eller lignende inntil videre på de nye sidene. Dette for å forhindre unødvendig arbeid med å slette søppel osv. Har du noe på hjertet? Bruk kontaktskjema på toppen av siden! 

Det er fortsatt en del "småpirk"/detalj-jobber igjen på sidene, vi jobber med det for å få ting helt på plass til sesongen er i gang for alvor med konkurranser o.l. 

Savner du de gamle websidene? De vil bli liggende på: http://old.slastadvsk.com .

For mer detaljert informasjon om oppgraderingen, les mer.

 

Vi startet på utkikk etter et annet system allerede rett etter nyttår i år, 2007. Grunnen til at vi valgte å bytte var i pga det forrige systemet var veldig utsatt for spam/søppel og reklame. Vi foretok en oppgradering av det forrige systemet rundt års-skiftet, noe som stoppet det meste av spam og søppel, men også mye annet. Som du sikkert har lagt merke til har det ikke vært alt for mye bilder i de siste nyhetene på det gamle systemet. Etter et par ukers arbeid og forsking uten vellykket resultat, viste det seg at det ikke skulle være enkelt å legge inn bilder i artikler på den forrige platformen. Dette resulterte at vi blei så leie, at vi byttet hele systemet. 

Facebook Fans