Mange, både store og små møtte opp på dugnaden på SIAP denne søndagen. Været var strålende, og masse ble gjort. Hele reisverket til brygga er nå satt inn med tjære.

Ole og Åge har også stått på denne uka, og båthuset begynner å ta form..

Hele 10 stk. stilte opp på dugnaden i dag, og arbeidet gikk raskt unna. Noen satte inn reisverket med tjære, mens andre la gulv på brygga. Hele reisverket er nå ferdig, og gulvet er godt i gang. Når Ragni kom med kaker og saft, tok det heller ikke lang tid før flere andre strømmet til, og det ble etter hvert riktig folksomt på det som skal bli vårt nye tilholdsted.

Ole og Åge har også denne uka gjort en kjempejobb, og vi kan nå se at båthuset begynner å ta form. De har fått opp reisverket til veggene som vender sør og øst.

På mandag vil rørgata som går tvers over sjøen bli ferdig, og vi vil begynne å legge ut sviller og skinner for hoppet. Bygging av båthus og legging av resten av gulvet på brygga vil foregå paralelt med alt det andre som må gjøres før vi om kort tid åpner kranene og slipper vannet inn i sjøen.

Det vil nå skje ting hver aften og kveld utover, og vi motar all hjelp med takk, så hvis du har lyst til å være en del av dette gedigne prosjektet, ta en tur nedom og ta i et tak du også!

Flere bilder fra dugnaden ligger under bildegalleriet.

 

 

Facebook Fans