Vår egen Richard Teigen samt Thea Granhus fra Ullensaker VSK oppholder seg i disse dager i Australia hvor de deltar på Junior VM på vannski. Konkurransen startet 20. feb og er ferdig 24. feb.

2013 01-JVM1

Begge har kjørt kvalifisering, og er godt innen for grensen for finaleplass, dvs begge er klar for finaler. FANTASTISK!! Gratulerer!

Assisterende Team Captain, Ove Teigen, har følgende å melde:

Richard Teigen og Thea Granhus fra Ullensaker Vannsiiklubb som begge er kvalifisert til Junior VM I Mulwala, Australia har vært på plass i  mer enn 2 uker allerede for å trene og forberede seg til konkurransene som startet 20.2.2013.

Dagens slalom kvalifiseringer ble utsatt med en time grunnet veldig sterk sidevind på sjøen.

Da Richard gikk ut som nr 2 i sin runde var det ennå relativt dårlige forhold men han kjørte mesterlig inn til 2.00/11,25 og ledet da kvalifiseringen før Serie 1 startet. Richards plassering ble nr 5 før finalerunden.

Når Thea kjørte var det meget bra forhold for alle deltagerne jevne og hun kjørte inn til 5.00/13,00.

Før Serie 1 startet lå hun på den kjedelige 13 plassen, men etter mye spenning misset siste deltager i Serie 1 og Thea er i finale.

Begge er veldig fornøyde med resultatet så og ser fram til finalene som starter lørdag morgen.

Vi gleder oss veldig til finalen, følg med!