Slåstad Open 2008 ble gjennomført i helgen, 28-29. juni 2008.

 Sample Image

Værgudene var med oss, og lørdagen holdt oppe hele dagen - dog noe overskyet og litt småkjølig. Søndag derimot strålte solen fra blå himmel og shorts'en var på hos de aller fleste! Det kom noen få regndrypp midt på dagen, men ikke noen mengder som hindret konkurransen. 

Reslutatmessig ble det også veldig bra - norgesrekorder samt personlige rekorder.

Verdt å merke seg her er Tobias Hvaara  som forlenget rekorden han satte på grisecup'en til  41.5m. Søndag klinket han også til med et knallhopp på 41.3m. Videre slo Slåstad's Henrik Vangen til med et hopp på 45.2m på søndag - her begynner U21 og puste openklassen i nakken! Stabil hopping av Vebjørn Karterud også med pers; 47.8m på lørdag og 49.5m på søndag. I open trakk Robert Halvorsen det lengste strået og stakk av  med seier. Gratulerer alle!

I trick var det mange "kjente" resultater fra tidligere, men verdt å merke seg her er Herman Moen med stabil tricking i begge runder med 1010p.

Slalom endte med dramatikk i finalene for flere klasser. Allerede i U14 klinket Slåstad's Richard Teigen til med 2/55 ! Veldig bra! I U17 var det Slåstad's Kristian Hellerud som stakk av med seieren etter at favoritten Tobias Hvaara falt rundt 6. bøye på utgangshastighet. I open var det til slutt Eric Lithner som kunne stille seg øverst på pallen etter en dramatisk finale og head2head konkurranse! Amerikanske Mike Kusiak kom ikke til superfinalen (h2h) etter at han falt rundt 2 bøye på 12m i finalen.

Til slutt vil jeg gratulerer alle Slåstad-løpere, både yngre og eldre med en flott innstats under helgen - spesielt de yngre hvor vi år har flere nye deltakere på konkurranser. Keep up the good work guys!

 Resultatene finnes på menyen under "Tournaments" og "Slåstad Open" 

Sample Image

Sample Image

Bilder: Freddy Mellem

Facebook Fans