Waterski Clinic med Boris Laval 2021

Vi ønsker å få en trener til oss i sommer om covid-restriksjonene tillater det. Målet er 2 uker midt i høysesong. Dette bør løfte deg til et helt nytt nivå på vannet! Her kan alle nivåer delta, om du har akkurat startet med vannski i år eller om du har vært med i mange år - ingen krav til nivå for deltakelse, alle kan være med!
Det vil bli eksakt samme opplegg som vi har gjort de siste årene - for de som ikke kjenner dette, ta kontakt på epost eller telefon under, men her er oppsummert i korte trekk:

Tid: fra 08:30 til ca 16-17:00 hver dag (pulje 1/formiddag: ca 0830-1200, pulje 2/ettermiddag: ca 1300-1630).
Hver løper kjører 2 set i en pulje.

Antall plasser: ca 16 stk pr dag (7-8stk pr pulje)

Pris pr dag: din vanlige kjørepris hos oss + 60 dollar (betales direkte til Boris). Dette inkluderer 2set/turer. Det er selvfølgelig også mulighet for mer enn 2set på en dag hvis man ønsker dette, da er man med både formiddag og ettermiddag (30 dollar pr set).
Vi anbefaler og oppfordrer klubber å gi noe støtte til sine løpere som ønsker å delta og forbundet om å støtte utøvere på forbundets lag for å redusere egenandelen slik at man kan utnytte potensialet til flest mulig set i perioden.

NB! All instruksjon gies naturligvis på Engelsk (evt fransk om du foretrekker det)

Spørsmål: larsola@vannski.info - 95062691

De med gjennomstreking er fulltegnet. Velg gjerne disse for å stå på venteliste. Det er mulig vi tar med fler på en dag også om forespørselen blir veldig stor!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Facebook Fans