Slåstad Vannskiklubb arrangerer to vannskiskoler for barn og unge i 2018

UKE/DATO NYBEGYNNER ØVET
26/25-27 juni 09:00-15:00  
33/13-15 aug   09:00-15:00

Krav nybegynnere: du er trygg i vann og klarer å komme opp og stå på to ski. Mål: Gå opp på 2 ski, prøve seg i slalombanen og øve på kravene i delfincup.

Krav øvede: du er trygg på å stå på en ski, kan kjøre slalombanen og snu rundt øya. Mål: Gå opp på en ski, fullføre slalombanen, finspisse teknikk. Vil noen prøve trick?

Alder for begge trinn er 7-16 år.

Det åpnes for maks 6 nybegynnere og maks 8 øvede. Skolen gjennomføres ved hjelp av båtfører, instruktør og bryggehjelp. Påmelding skjer etter "første til mølla". Bindende påmelding. Påmeldte som ikke møter forplikter seg til å betale om det ikke er andre som kan ta plassen.
Pris kr 600,- pr deltager. (betales ved oppmøte, kort eller Vipps)

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Skriv: deltagers navn, fødselsdato/år, nybegynner eller øvet og ukenummer samt foresattes kontaktinfo. Etter mottatt påmelding bekreftes plassen. Ytterligere informasjon vil bli publisert i facebook-gruppa "SVSK Barn og unge - Vannski for alle". Be om egen e-post om dere ikke er på Facebook.

Vi forbeholder oss retten til endringer og å avlyse ved for få påmeldte. Mer info ring Helene 95 77 25 07

Ved fulltegnet kurs henviser vi til andre drop-in aktiviteter i sommersesongen - som ”prøve-på dager". Mer info om disse dagene vil komme i Bryggebloggen:
https://www.slastadvsk.com/informasjon/nyheter.html
Delfincupregler:
http://www.vannski.no/p/15091/delfincupregler

Facebook Fans